Välkomna till HälsoPillan – för ett liv i balans.

Istället för att ta en tablett mot de symptom som uppstår vid obalans i muskler och kropp, ta ett besök hos mig. Min filosofi är att jobba med orsaken till varför symptomen uppstår för att sen även ta hand om de eventuellt värkande muskler eller strukturer som har uppstått av obalansen.

Qinopraktik är en kombination av väster-österländsk medicin och teori där nyckelordet är balans. Det är en manuell behandlingsform som fokuserar på kroppens helhet och självläkande förmåga.

Hos oss kan du få uppleva de helande, avslappnande formerna av massage. Vi erbjuder ett antal olika sorters massage, bland annat Hot Stone Massage och Koppningsmassage. 

Vill du se om din kost hjälper dig att hålla dig frisk och förebygger din hälsa? Forskning visar på att vår fettsyrebalans är av vikt för att skapa och bibehålla vår hälsa. Med ett enkelt blodprov kan vi se om din kost är tillräckligt för att uppnå balans.

Ge bort en behandling till någon du tycker om! 

Du kan köpa ett presentkort på en behandling hos oss och ge bort som gåva — eller spara till dig själv för ett senare tillfälle! Kontakta oss via mail eller telefon, eller så är du välkommen förbi lokalen. Vi ser till att du får ett presentkort till en specifik behandling, eller ett presentkort för valfri behandling, med ett värde du väljer själv.

Kontakt

Har du några frågor eller vill boka tid, kontakta mig gärna!

Telefon: 0708-15 96 06 
Email: pernilla@halsopillan.se
Adress: Roskildevägen 5, 211 47 Malmö