KONTAKT

Kontakt

Har du några frågor eller vill boka tid, kontakta mig gärna!

Telefon: 0708-15 96 06 
Email: pernilla@halsopillan.se
Adress: Roskildevägen 5, 211 47 Malmö

Om HälsoPillan

Jag som äger och driver HälsoPillan heter Pernilla Mårtensson. Jag har alltid varit intresserad av att må bra och är det fortfarande. Som ständigt nyfiken så utbildar jag mig för att hitta fler vägar till hälsa och självläkning.
Hälsopillan startade 2003. Efter 18 år som undersköterska så lockade att få hjälpa till att förebygga ohälsa än att ta hand om de som drabbats av sjukdomar. Det började med en utbildning inom massage och 2003 blev jag massage terapeut. Kort därefter blev det koppningsmassage och även hot stone massage.  
Min nyfikenhet ledde mig till utbildning som qigonginstruktör då den österländska medicinen har en tilltalade filosofi. Då blev steget till qinopraktik naturligt. Qinopraktiken blandar österländsk och västerländsk teori och filosofi. Där blev jag färdig terapeut 2015.
Numera jobbar jag även med information angående vår viktiga fettsyrebalans och vår kost idag. Det gör HälsoPillan till ett helhetskoncept där jag jobbar med många olika delar för att hämta hem den så viktiga hälsan.
Fortsättning följer, kunskap är viktigt och min nyfikenhet kan nog inte stillas.

Varmt välkomna. 
Pernilla

Porträtt Pernilla - HälsoPillan

Samarbetspartners